Friday, December 21, 2012

Wishes 2012













Tiap-tiap tahun, aku memang suka buat ni. Original image from Google (macam biasa) dan process editing dan sending (via email) akan dilakukan beberapa hari sebelum festive. Kecuali New Year 2012, yang lain aku buat. Yang New Year 2012, aku sedang bercuti, jadi Mie-chan yang buatkan. Aku tak sertakan kat sini sebab tak nak ada issue copyright. *ceh



P/s: Okay, tahun depan aku post lagi. Tu pun kalau aku still lagi librarian kat MSU ni dan tak de sape-sape nak volunteer nak buatkan. *Budget ada peminat*


2 comments:

wenkhadi said...

power la shaqi guna photoshop. Tlg buat tutorial!!

AnaqiHawwari said...

adoiii.. apa ntah yang power nye? ko lah wat tutorial programming.