Sunday, October 25, 2009

Satoshi Ohno... ARASHI'S Riidaa...

First time tengok dia masa melepak tengok video clip Arashi dengan Nae-chan (my cousin). My nae-chan memang la sangat-sangat meminati Arashi neh, so aku pun menumpang sama. Masa tu takde la apa-apa perasaan pun. Tapi bila dah banyak sangat layan video clip group diorang, saya terus jatuh cinta...hehehehe...



Bila layan diorang punya game show (popular gila kat japang!), aku macam suka tengok muka dia. Slumber and muka yang tak ada perasaan... Hahaha... Pastu masa layan Devil King lagi la terus jatuh chenta dengan dia... Hahaha...


Pastu sekarang aku asyik bercita-cita nak kawen ngan orang Nihon-go. Hahaha... Bila bagitau dak busuk (my lil' bro) dia mesti cakap, "Suka la kat orang tak sunat tu!" Hahaha... Aku bantai gelak je... Peduli apa aku? Tapi apa-apapun Ohno-kun adalah pujaan hati beta sekarang (diulang...SEKARANG). So pasni tak tau la siapa pula yang aku minat kan? At least dah hilang la minat aku kat watak-watak anime japang yang aku layan dulu... Aish... Cik Anaqi ni memang pelik!

2 comments:

Miss Sakurai said...

ye..akula yg mem'brainwash'kan minda anda supaya jatuh chenta dgn Arashi..Oh-chan kawaii ne??^_^

anaQi said...

ne~ nae chan...
mestila..
Oh-chan kawaii desu...
Watashiwa kawaii desu...
padan la tu...
hahaha...