Wednesday, December 2, 2009

Bermulanya satu permulaan...

Hohoiii... Tajuk je gempak tapi bukan ada apapun. Cuma hari ni dah masuk dua hari aku mula kan balik kerjaku ni. Em... Banyak kerja yang nak di bereskan tapi aku buat-buat macam tak ada kerja lak. Hari ni aku kene cover digital library. Best la... Sebab internet kat sini laju la gak. Tapi diorang still block facebook and YM... Aiya...
So, hari ni punya schedule:
1. Siapkan reminder dalam form baru
2. Usik sikit system untuk Digital Question tu. Hahaha...
3. Download manga
4. Edit gambar & buat header baru.
5. Usha blog orang
Tadi aku tak sengaja membuat perkara yang berdosa iaitu meng' show-off ' kan jari tengahku pada akak opisku. Mie-chan pun nampak! Benda spontan yang berdosa itu aku buat tanpa sedar. Er... Biasalah kalau dah marah, benda-benda tak senonoh yang aku selalu cuba cover ni mesti nampak jugak kan? Ah... Anaqi ni memang jahat! Tapi sebagai orang baik nak jadi lagi baik, aku segera meminta maaf. Betul la kan? Dah salah mintak la maaf, terima kesalahan yang kita buat. Semua ni pasal post Shh... Don't tell others tu. Aku just luahkan apa yang aku tak suka, kalau orang lain suka apa yang aku tak suka tu, aku boleh buat apa je kan? Buat tak tau sudah la...

I'm sorry that I'm not a perfect person...

Anaqi- Bermulanya satu permulaan tamat!

2 comments:

wenkhadi said...

nice show off....nanti ko wat kat depan bos plak..haha

anaQi said...

haha..pastu aku keje kat tempat ko lak..hahaha