Thursday, February 23, 2012

Apple-Bunny chan~ Daisukiiii...

Bunny-chan

hopeless
a lot of Bunny-chan~

bento


"Assalamualaikum buat bakal suami, walau di mana anda berada.
Saya sedang berlatih untuk jadi isteri yang terbaik. Sila munculkan diri anda dengan cepat. 
Sekian, salam sayang dari saya-bakal-isteri-anda."

Fuh, setelah hampir setengah jam aku berusaha nak potong apple biar jadi bentuk bunny, akhirnya menjadi la jugak. Alhamdulillah... Sejak aku dalam process nak turunkan berat badan ni, semangat nak buat bento (bekal) untuk dibawa ke office semakin menjadi-jadi. Memang diakui aku tak pandai masak, tapi setakat rebus-rebus dan potong-potong ditambah pula susun-menyusun, kira boleh jadi lah tu.. Hahaha... 

Mungkin dah boleh kawen ni... *ehem

...
..
.

Itu pun kalau 'beliau' tak kisah lah nak makan sayur-sayuran dan buah-buahan.




~FIN~

3 comments:

Anonymous said...

hahahah...xper, wlpn sayur..leh kurus :D hehehe ...rafiq :D

wenkhadi said...

tengah berdiet kah?

AnaqiHawwari said...

Rafiq, haha. tu pun kalo 'dia' nak kurus lah..

wenk, yup.. cuba-cuba..