Monday, April 11, 2011

Coding oh coding


Aku dah settle kan satu project named User Profile System. Guna sepenuhnya apa yang aku belajar masa degree. Web Programming. Ceh, macam hebat je kan? Padahal macam project budak-budak je. Tapi di sebabkan kepercayaan ku, selagi system boleh run and user satisfied aku dah buat yang sepatutnya dah tu! Tunggu nak show-off kan pada boss. Tapi masa aku tunjuk yang dummy punya, beliau dah kata ‘okay’. Hopefully time present nanti, boss aku still ‘okay’ kan project ‘cikai’ aku tu. Fuh!!
antara buku-buku yang dirujuk:

Aku masih rujuk buku and notes masa aku belajar dulu.
Process belajar ini akan terus berlaku sampai kita mati kan?

2 comments:

wenkhadi said...

hebatnye shaqi..huhuu. Nanti dah develop, bleh la jual kat tempat lain lak .

sekadar cdangan yer: ko install ubuntu server dalam virtual box, pastu set roles, install phpmyadmin ngan apache.So segala file ko host kat virtual server tu.

Anaqi Hawwari said...

owh. thanks for the suggestion. nt pape hal aku contact ko ye.haha.