Monday, April 16, 2012

1st time


1st time in my life


Tak dapat nak di kata apa-apa lagi. Di kawasan 90 saya hanya bawak 107 sahaja. Sampai hati dia detact kereta saya.

Berhati-hatilah di jalan raya, ingatlah orang yang tersayang.


Harap-harap ayahanda tolong selesaikan. ( T_T )

6 comments:

wenkhadi said...

aku pun kena bulan lepas...speeding kat 80KM/j...aku tekan 92km/j. Kalau aku tau..baik aku tekan over 140km/j. Baru berbaloi nk bayar.

BTW..bayar cepat-cepat sebelum kompaun naik.

AnaqiHawwari said...

em.. mebi kalo aku bawak 140 dia tak sempat detact kot.haha..


tu lah, aku wat perjanjian diam2 dengan abah aku, mintak dia settle kan..hahaha

maro rozalez said...

korang kire ok lg
aku check saman: ada nama aku. Saman speedtrack pada 16 Jun 2006 kat Taiping Perak.

Masalahnya bile aku check blk kalendar, tarikh tu ari Isnin dan aku masih dalam klas buat Diploma kat machang dulu.

Masalah kedua, masa tu aku xpernah pergi langsung kat Utara (Perak, Kedah, Penang, Perlis..apatah lagi sesuke je saman aku kat TAIPING

Masalah ketiga, masa tu aku xde miliki kereta or motor or lori or pape lgsg lg. No plate yg keluar kat saman tu aku xtau sape punye. DEM!

AnaqiHawwari said...

wahhhh... ada orang guna nama ko. so leh settle tak?

Anonymous said...

2nd secret admirer..???

AnaqiHawwari said...

Emm.. berani je dia amek gambar keretaku..hahaha..