Thursday, April 5, 2012

InfoHunt di sekolah

Nas & Kak Wiwin

Nas kontrol senyum

Mi-chan & Kak Wiwin

Mi-chan showing 'L'?
Dah lama rasanya aku tak menjejak kaki ke sekolah... *Tiba-tiba tacing* Kali ini kami (MSU & PTPL LRC) ke sekolah di Klang (Sorry, tak boleh nak mention nama school sebab ini work related.) untuk pencarian peserta tahunan InfoHunt 2012 akan datang. InfoHunt adalah salah satu acara tahunan pihak library (MSU & PTPL) dimana sekolah-sekolah akan menghantar wakil dan bertanding sesama mereka untuk menang hadiah sekaligus mendapat pengetahuan am mengenai MSU & PTPL dan juga kekal sihat.

Okey sebenarnya cuma nak share dekat sini, bahawa masa aku jalan-jalan dalam area sekolah tersebut, kenangan lama masa sekolah dulu-dulu (macam lama sangat) tebayang di minda. *cewah* Sedikit rasa sayu, teruja, rindu, gembira dan sebagainya menjadi satu. Rasa yang tak boleh di gambarkan dengan kata-kata. *sigh

Mungkin lepas ni aku akan join lagi pergi sekolah-sekolah dan mungkin juga tidak bergantung kepada pelawaan orang atau keinginan aku sendiri nak join ke tak nanti. Kita tengok lah nanti...





P/s: Akak-akak kat LRC PTPL cakap saya dah kurus... *blushing*

4 comments:

wenkhadi said...

dah slim skit..ape rahsianye?

AnaqiHawwari said...

makan sayur..hahaha...

- Leena - said...

ahaks..dlu mse bujang i boleh gini lagi...tp once u get babies..kompem...u'll c soon...kikikiki

AnaqiHawwari said...

hahahaha..

I can't wait, kak...