Saturday, July 9, 2011

Sabtu; Hari memBERSIH?

Ketika Sabtu muncul, aku masih tak dapat lelapkan mata...

Hari Sabtu aku memBERSIHkan kereta dengan Mie-chan depan rumah. Mie-chan basuh kete dia, aku tenyeh kete aku. Wah, akhirnya Mr. Ultraman ku menjadi sangat BERSIH. Yay!!

Kunci Mr.Ulltraman
Petang dalam jam 3.00 pm aku dan Mie-chan ke tengah Shah Alam. Main make-up free kat Guardian. Hahaha... Lepas tu, Mie-chan dengar aku menyanyi kat karaoke jamban. Walaupun muka beliau tension, aku bantai je nyanyi 12 lagu... Kesian dia, aku nak lepas tension, dia lak tension dengan aku...

Dah habis menyumbangkan suara, aku beratur lah beli ice cream Mekdi. So, sekarang tangan aku dah penuh dengan wallet and ice cream. Then, masa kami menapak ke SACC nak balik, ada seorang daripada sekumpulan budak kecik lelaki tegur,

"Sweetnye..."

Aku rasa dia cakap kat aku kot... Takkan Mie-chan kan? 

*senyum malu-malu*

Wahai adik-adik (lelaki yang cute + handsome),
akak ni memang sweet sangat...
Nak no phone?

1 comment:

xluwiex said...

waaa... kipidap a good work :)