Monday, February 22, 2010

Mem-promote blog baru




Huhuhu... Akhirnya aku dah siapkan 'Cinta Materialistik?' yang sudah lama tersimpan dalam hard disk lappy aku ni. Then, sekarang aku telah meng-upload semua hasil karya (karya ke?) aku dalam http://kisahcintaanaqi.blogspot.com. Sangat gembira walaupun hasilnya tak seberapa sebab hampir semua idea page, cover dan cerita tu sendiri adalah hasil 'kerastangan' aku ni sendiri. Anyway, pada mulanya aku nak mencapap buat muka sendiri jadi cover, tapi tiba-tiba aku teringat yang aku ni seorang pemalu. Pemalu la?! Hahahaha...

Then, pada sesiapa yang rajin nak baca idea aku yang tak seberapa tu, silalah melawat blog tersebut. Hahaha...

Mem-promote blog baru tamat~

2 comments: