Thursday, February 24, 2011

Petang ini

gambar tiada kene mengena dengan tajuk entri di atas


Jam dah 5.40. Puan Boss panggil masuk beliau. Aku yang baru je nak check email tersentak. Penat ah baru abes training 9-5 I*** System. Tetiba aku ternampak encik Programmer tengah mengadap Puan Boss. Aku telan air liur, perit. Dah la aku masuk bilik boss tak bawak notebook and pen. So aku pun budget nak hafal je lah maklumat-maklumat yang bakal aku dengar. Ces, cam hebat je!

Owh, rupanya encik itu nak 'show-off' project yang kitorang request.

Muka Puan Boss nampak kelat. Aku teguk air liur sendiri.

"Saya memang tak suka I*** System tu. It is the worse system in the world.bla...bla...bla..."

...dan Puan Boss terus menyambung dengan beberapa ayat tak puas hati dengan system tersebut.

Aku tetap senyum juga. Kelat.


Yang aku join training dari 9 pagi ke 5 petang tu apa?

2 comments:

- Leena - said...

erkk..rmi kwn ku kata...system I xbagus juge...de yg lebey hebat dr i2....n sgt user friendly...wink...

Anaqi Hawwari said...

yup. tu lah~
dah pengurusan cam ni. nak watcamne?