Friday, May 4, 2012

Potong Rambut



Ya, setelah rambutku yang panjang berjela itu mula merimaskan aku di tambah dengan musim panas yang menjadi-jadi aku pun mengambil keputusan memotongnya seperti gambar di atas --hanya rambut yang sama, muka confirm model jepun tu lagi comel!

Masa nak potong tu, semalaman juga aku menimbang-tara nak potong ke tidak. Selama ini aku memang suka rambut panjang sebab pada aku tu lah satu-satunya bagi aku nampak ayu dan feminine (eceh). Okay, pada mulanya aku rasa seram-sejuk-peluh-dingin semua keluar masa mula-mula aku nampak rambut aku berguguran di potong oleh hairdresser tersebut namun setelah lama-lama aku pasrah dan terus redha dengan perpisahan itu.

Now, bila aku tengok cermin aku nampak betapa 'muda' nya muka aku. Nampak macam budak! Sekarang aku tak tahu aku patut menagis atau gembira apabila aku kelihatan muda sebegitu?

2 comments:

Not claiming, but I wanted to... said...

muda pule..
dan Horikita Maki pule... keh~ XD

AnaqiHawwari said...

ye.. sy google nama horikita maki dan nampak gambar dia yang saya culik dari google itu..haha