Thursday, December 26, 2013

Eh. Awak..!

11.45 PM

Saya masih di hadapan laptop. Memikirkan apa yang saya nak berkongsi maklumat dengan kawan-kawan sepejabat saya pada esok hari. Saya tahu awak dah tidur. Kesan vitamin yang awak makan tu. Comel kan? Awak makan vitamin. Saya pula minum kopi. Awak mengatuk. Mata saya tak boleh tutup.

Kawan serumah saya tegur saya nampak berisi. Bila saya tanya awak, awak cakap, 'u still slim la' tapi awak ajak saya berpuasa hari Isnin ni. Hahaha. Saya harap saya boleh puasa dengan awak Isnin ni. Bila awak cakap awak ada tinggal sehari lagi puasa nazar, saya nak tahu sangat apa yang awak nazarkan. Tapi saya tak nak awak rasa saya macam makcik kepoh, jadinya saya tak tanya. Hahaha.

Awak, saya tak tahu macam mana tapi awak dah buat saya tersenyum sendiri kadang-kadang gelak macam orang gila bila teringatkan awak. Pelik tak? Saya suka bila awak cakap, "Saya percayakan awak." Perkataan 'percaya' tu kalau awak tukarkan 'sayang' mesti lagi seronok kan? Hahaha.

Good night, Mr.Typo. Semoga ada jodoh kita dan biarlah sampai syurga.My Mr.Typo. Actually not mine yet. But please be mine.

No comments: