Tuesday, November 3, 2009

Intai Chenta

Ermmm... Banyak betul idea time tak de keje ni kan? Macam opis ni opis aku seniri... Hahaha... Still buang masa tapi aku rasa nak berkongsi rasa kat sini... Aku pernah ter-crush dengan someone. Dia tak ensem pon... Tak de sape tau pun hal ni sebab aku just rasa ni perasaan dalaman sahaja... Tak perlu tunjuk kat sape-sape... Satu hari yang indah tu, aku berpeluang keluar dengan dia dan kawan-kawan yang lain... Bukan berdua ye, walaupun berdua lebih baik.



He is nice... Tu je yang mampu aku cakap... Tapi dia comel! Mata dia bulat kalo dia tak pakai spect... Dia bukan taste aku tapi aku suka dia... Hahaha... Gila tak? Lagi satu dia may be ada persamaan (sikit kot!) dengan orang-yang-pernah-aku-suka. Hahaha... Weird uh?

Masa yang terluang ni aku sempat usha blog dia... Ntah kenapa aku berharap dia ada mentioned pasal aku... Hahaha... Pelik kan? I hate this feeling...so much...

4 comments:

wenkhadi said...

hahaha...elow...

anaQi said...

hehee..aku pon da berkecimpung lam dunia bloggers ni...hahaha...

wenkhadi said...

bagus la...tulis la bebaik yerp

anaQi said...

hehehe..keyh... tq...